Kövi oszt észt!

Apa Világító Pavilonja

Apa Világító Pavilonja

Állati Buli

2012. március 09. - koverandras

Állati nagy buli van a vakondnál, vendégeinek mogyorót tör. Laci, a giliszta fejében az az egy jár, ami ő rá vár, hogy: "Mit keres itt ez a böszme nagy alma? Hadd harapok bele, Kispajtás!" Jóváhagyja a házigazda, mert ő egy igazi barát.

 

Arról szól ez a kis történet, hogy a túrásnál tömörülnek és ennek örülnek az állatok, ezt magad is láthatod. Arról szól ez a kis történet, hogy a túrásnál tömörülnek az állatok.

 

Bögre fülét jól megmarkolva ücsörög a réten Peti, az egér, nagy sztoriban van az ágon Vili, a Veréb, aki ott tart épp, hogy...

 

Sanyika, a hernyó kúszik a földön, az ő terepe az underground. Popularitása a csúcsára érkezett, ha a bogarakat kérdezed.

 

Arról szól ez a kis történet, hogy a túrásnál tömörülnek és ennek örülnek az állatok, ezt magad is láthatod. Arról szól ez a kis történet, hogy a túrásnál tömörülnek az állatok.

  

Éneklő halak úsznak a tóban: nagy, közepes, kicsi egyfele néz. Sok a buborék, három szólamra elég, mind arról szól, hogy...

 

Egy kis légy, akinek neve Jónás, elfeledi, hogy a víz fele száll. "Mit keres itt ez az óriásbéka? Hé! A torka sötét és mély!"

 

 

Arról szól ez a kis történet, hogy a tóparton tömörülnek és ennek örülnek az állatok, ezt magad is láthatod. Arról szól ez a kis történet, hogy a túrásnál tömörülnek az állatok, ezt magad is láthatod!

 

 

 

 

 

 

 

Komment: Ez megint egy gyerekdal, amit az erkélyünkre festett felbecsülhetetlen értékű freskó ihletett. A festmény Szakonyi Balázs barátom, és egykori zenésztársam munkája, ezt adta nekünk nászajándékba. A Csajom ötlete volt a festmény témája, mert már akkor is elképzeltük, hogy milyen jó lesz egy ilyen vidám dekoráció, ha egyszer gyerekünk születik. Ha minden jól megy, rövidesen elkészül a dal felvétele is, amint meglesz, kiteszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://apavilagit.blog.hu/api/trackback/id/tr274299250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása